Boek nu

De Dubbelmolen B&B

Boek nu

aankomst
vertrek

Welkom op onze site van B&B De Dubbelmolen

We kunnen hele teksten schrijven, maar deze review van gasten vat ons verhaal mooi samen :

 

Beoordeeld op 23 mei 2018

Op zoek naar een plaats om te overnachten in de buurt van Tongeren kwamen we bij B&B De Dubbelmolen terecht. In eerste instantie omdat ze de mogelijkheid hadden om een accommodatie te boeken, zodat kindlief in een aparte kamer, maar toch nabij kon slapen.
Toen we aankwamen, bleken er wel meer meevallers te zijn. Zoals de locatie, op een paar kilometer van het historische stadscentrum van Tongeren, langs de rivier de Jeker, in een oase van rust (wat de dieren uit de buurt weten te appreciëren, zelfs de bevers komen op bezoek). Maar ook de grote tuin (met speeltuigen), een fijn terras en vooral zeer hartelijke eigenaars. Zo rustig als Marc, zo extravert en Zuiders is Domenica. Kindlief was betoverd en wou haar meteen met alles helpen, maar vooral eten geven aan de talrijke eenden.
De plek was precies wat we nodig hadden. Rustige kamers waarbij je kon inslapen tegen een achtergrond van kabelend water. Een kerktoren die tijdens de dag een nostalgisch klokkengeluid laat horen. Heerlijk.

Een echt lekker uitgebreid ontbijt. Een mooie vondst en ideaal te combineren met een bezoek aan het Gallo-Romeins museum in Tongeren of de weide omgeving.

 

Dat is wat wij willen : voor mensen die alleen reizen, een koppeltje of een gezin , willen we jullie een aangenaam verblijf geven in een rustgevende omgeving. Wij beiden, Domenica en Marc, zijn gepassioneerde gastheren met een jarenlange ervaring in het ontvangen van gasten, ook al runnen we deze mooi oude molen pas sinds 2015. In het verleden hebben we jarenlang in hotels gewerkt en weten perfect wat gasten willen, maar ook wat ze niet willen.

Wij willen jullie een “thuis op reis” geven … van harte welkom in onze B&B De Dubbelmolen.
 

Domenica, uw gastvrouw

Marc, uw gastheer